SKU
801185-B

BePureHome Polished Pendel Messing Ø40 cm

kr 2 659

Merke: BePureHome
Produkttype: pendel
Mål i cm: 160x40x40 (H X B X D)
Materiale: jern

Varme, luksus og tøff klasse, det er den polerte pendellampen fra det nederlandske merket BePureHome. Denne hengende metalllampen av sjenerøs størrelse er slående på grunn av den stilige antikke messingfinishen og organiske elementer på halsen. Kjedeleddet rundt snoren gir Polished en tøff kant.

Materiale
Polert er laget av metall med et gullfarget antikk messingbelegg. Den sorte snoren er laget av plast, og pakket inn med kjettingledd av metall med samme antikke messingbelegg. Den svarte takhetten er også laget av et lett metall.

Dimensjoner
Skjermen til Polished er 40 cm høy og på det bredeste punktet 40 cm rund. Metallet har en tykkelse på 0,5 cm. Lampens hals er 16 cm høy og har en diameter på 11 cm, ornamentene gjør diameteren 22 cm bred. Kabelen har en total lengde på 120 cm, fra lampe til taklokk. I takhetten kan snoren justeres i høyden, dette kan gjøres opp til en minimumshøyde på 105 cm med mindre kjettingledd fjernes. Takhetten har en høyde på 4 cm og en bredde x dybde på 12 cm rundt.

Vedlikehold
Bare hold polert støvfritt med en ren, tørr klut. Fingeravtrykk eller andre flekker kan enkelt fjernes med en lett fuktig klut. Det er ikke nødvendig med vaskemiddel, men å tørke det etterpå vil sikre et stripefritt resultat.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Polished Pendel Messing Ø40 cm
To Top