SKU
SI01RU

Lucie Kaas Sketch.inc Ruth

kr 600

MATERIALE
Schima superba

STØRRELSE
H 14,8 cm

PLEIE & PLEIE
Kokeshi-dukkene er håndmalte. Derfor kan det oppleves små forskjeller, noe som er typisk for håndlaget arbeid. Dette er ikke en feil, tvert imot, det gjør hver dukke unik.

Designet av Becky Kemp

Å kalle Ruth Bader Ginsburg en forkjemper for likestilling ville være forenklet. Arven hennes innebærer mye mer. Alt var viktig og målrettet - hennes gradvise og beregnede oppgjør av ulikheter, artikulasjonen av hennes uenigheter, og til og med hennes motebeslutninger i retten, hvor hun hadde forskjellige krager som et symbol på hennes posisjon i den pågående saken. Til tross for at hun vant mange banebrytende saker, fikk hennes uenighet ofte like mye anerkjennelse som seirene. Forstått deres potensielle innflytelse, var de skarpe, brennende og evige. Som hun sa selv, "uenigheter snakker for fremtiden".

Dukken er en feiring av en karriere som omfavnet forandring og samtidig minner oss på at det fortsatt er områder som må forbedres. I denne ånden donerer Lucie Kaas 10% av salget av denne dukken til American Civil Liberties Union for å feire dommer Ginsburgs innflytelse.

Sketch.inc for Lucie Kaas-samlingen inneholder noen av de største legender og ikoner innen mote, kunst, musikk og kultur. Denne samlingen utvides hver sesong med dukker som tar sin plass i en verden av designer-samleobjekter.

Skriv en omtale
Du omtaler:Lucie Kaas Sketch.inc Ruth
To Top