SKU
138065

Magnor Halvor Bakke Cape Serviettring Matt Champagne 4-stk

Special Price kr 223,61 Regular Price kr 379,00

Matt champagne 4-stk

Designer: Halvor Bakke

CAPE SERVIETTRING er elegant og luksuriøs. Den kommer i to lekre utførelser, matt champagne og matt gunmetal, og er formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Dekoren fant han på en stilig smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, «Cape Dutch». Det sofistikerte mønsteret er overført til en lekker serviettring i metall med eksklusiv matt finish som gir både en klassisk og en moderne følelse – og som hever enhver borddekning.
Serviettringen er 50 mm i diameter, leveres i 4-pakk og har samme dekor som presskannen, dekorfatet og porselenet i CAPE. På grunn av den vakre matte coatingen anbefales det å tørke av serviettringene skånsomt for hånd med fuktig klut. Designet er gjennomført ned til hver minste detalj med et stramt og sofistikert designuttrykk.
CAPE serviettringer er hverdagsluksus på sitt aller beste! Det innbyr til luksuriøse dekninger, enten det er til høytidelige anledninger eller hyggelig hjemmekos.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Halvor Bakke Cape Serviettring Matt Champagne 4-stk
To Top