SKU
373463-Z

WOOOD Finca Modul til TV-Benk Furu Sort 75 cm

Special Price kr 1 995 Regular Price kr 3 479

Merke: WOOOD
Produkttype: tv-benk modul
Mål i cm: 41x75x40 (H X B X D)
Materiale: furu
Info: settes sammen med de andre modulene i Finca-serien for å få den tv-benken du ønsker

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er nøkkelordene for Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Finca TV-møblene, med en bredde på 75 cm, er mellomstørrelsen på de tre TV-møbelvariantene. TV-møblene har en høyde på 40 cm og en dybde på 39,5 cm. Dette gjør de tre variantene enkle å kombinere og gjør det enkelt å sette sammen en TV-enhet i den størrelsen du ønsker.

TV-møblene har to romslige skuffer, hver med en kapasitet på 11,5x68x30 cm (HxBxD). Underkanten på Finca TV-skapet gir 7 cm plass foran, noe som gir inntrykk av at TV-skapet flyter.

Hver skuff har en maksimal lastekapasitet på 10 kg når vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Å skyve møblene kan forårsake riper på harde gulv, plasser filtglidere på bunnen for beskyttelse.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Modul til TV-Benk Furu Sort 75 cm
To Top